Želiš dati nekretninu u zakup?

Savjetujemo vas besplatno!

Razlika između zakupa i zakupa je da kada se zakup objekt može koristiti samo marljivošću i trudom. Međutim, uz najam, ostaje samo uporaba predmeta. Jedina stvar koja je ista za iznajmljivanje i zakupljivanje jest da je u oba slučaja ugovor o dionicama. Postojeći ugovor je ugovor kojim se uređuje privremeno korištenje imovine u odnosu na ugovorno dogovorenu naknadu. Najam je obično dogovoren u komercijalnim nekretninama.

Postoji mnogo razloga za vrednovanje nekretnina ...

Nakon toga ovisi i postupak. Ali samo transparentna i razumljiva metoda vrednovanja osigurava realan rezultat vrednovanja. Kako biste utvrdili tržišnu vrijednost, molimo imajte na umu:

  • Jedna od najvećih prednosti najma je dulji rok za otkazivanje. Zakonski je odobren za šest mjeseci, tako da to služi kao zaštita protiv stanara, kao i zakupodavca jer nije moguće spontano ukidanje.
  • Svatko tko iznajmljuje zgradu također plaća za opremu koja je dostupna u zakupu nekretnine. Stolarija koja se oglašava za zakup obično je barem opremljena osnovnim alatima i opremom. Stanar može započeti svoj posao bez puno ulaganja.
  • U zakupu, to je preduvjet da je aktivna tvrtka, tj. dostupnost resursa i poslovne opreme je obavezna. Radi li se samo o prostoru, npr. skladište, to je rent.

Imamo odgovore, razgovarajte s nama!

 Ihre Immobilie

 Ihre Daten

 Was Sie uns sonst noch sagen möchten

Iskoristite ovu priliku

Mi u Petrovic Immobilien smo postavili cilj da zadovoljimo i iznajmljivača i novog stanara. Za nas je vrlo važno da su sve uključene osobe sretne i zadovoljne konačnim zakupom! Ako imate pitanja u vezi s zakupom ili zakupom nekog objekta, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja i pomoći vam profesionalno u pronalaženju pravih svojstava za vas ili pronalaženja pravog stanara za vašu nekretninu.

Prodaja

Želite prodati nekretninu Zahvaljujući našim stručnjacima za nekretnine i našim jedinstvenim marketinškim alatima, prodajete po najboljoj cijeni.

Iznajmljivanje

Podržavamo vas u iznajmljivanju vaših nekretnina, pronalaženju pravih stanara i brigu o profesionalnoj transakciji.

Vrednovanje nekretnine

Želite znati vrijednost vaše imovine? Imamo točan pregled tržišta, potrebno iskustvo i know-how.